cannondale_logo

Cannondale

Premium kwaliteit, innovatie!

Sportivo wordt nu ook voor 2019 top dealer van het A merk Cannondale. Een groot aanbod van zowel elektrische, MTB, race- en fitness fietsen. Een compleet sportief gamma, en vergeet niet Sportivo heeft reeds 25 jaar ervaring met Cannondale.

Cannondale heeft sowieso geen introductie nodig en staat voor premium kwaliteit en innovatie. Cannondale is en blijft een van de belangrijkste spelers in de hedendaagse fietsindustrie.

Official dealer.

Cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
showroom
  • cannondale
cannondale_logo

Cannondale - EBIKES

Snelheid, controle, comfort en ontspanning!

Het moderne leven vliegt voorbij en de Cannondale ebikes helpen je om het tempo bij te houden. Cannondale biedt de perfecte e-bikes voor road, enduro, trail, trekking & urban rijders die gek zijn op snelheid en controle. Ze schaven graag minuten af van hun dagelijkse ritje naar het werk en laten het overige verkeer in een stofwolk achter.

Of ze kiezen voor een recreatieve rit in of ver buiten de stad om te onthaasten en te ontspannen!

In ons service center krijgt u dan ook de nodige feedback en uitgebreide uitleg omtrent uw nieuwe ebike! Ontdek het gamma in onze showroom en ook de intressante lease & renting formules!

Cannondale Ebikes
cannondale
cannondale
cannondale
cannondale
  • Flyer e-bikes
Flyer e-bikes

Flyer e-bikes

Innovatieve Zwitserse e-bikes.

Sinds 1995 bouwt het Zwiterse Biketec met vakmanschap e-bikes die voorzien zijn van de modernste rijwieltechnologie en een innovatief design.

De FLYER e-bikes worden in het Zwiterse Huttwil aan de rand van het idyllische Emmental gebouwd. FLYER focust zich volledig op het ontwikkelen en produceren van elektrische fietsen. Official dealer.

Flyer
flyer ebikes
flyer ebikes
flyer ebikes

Partners

Professional support by

shimano
campagnolo
Sram
Continental
Pirelli
Schwalbe
Cannondale
Flyer e-bikes